• Marant Recreatie streekproduct Pionierssnoepjes
    Marant Recreatie verkoopt Oud Hollandse snoepjes in leuke verpakkingen. De zakjes zijn voorzien van een historische afbeelding, uit de Pionierstijd. Een leuk product voor een combinatie met bijvoorbeeld overige streekproducten, als presentje in kerstpakketten of natuurlijk om lekker zelf van te snoepen.  De zakjes zijn verkrijgbaar in Paviljoen T127 of zijn te bestellen via info@marantrecreatie.nl  Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!
  • Historische vertelling en presentatie
    Historie Noordoostpolder en Pioniers Indien u geinteresseerd bent in de historie van het gebied waarin u verblijft dan moet u deze presentatie gaan zien! Oude foto's en verhalen nemen u mee in de tijd van de drooglegging van de Zuiderzee, het ontstaan van de Noordoostpolder én van de mensen van weleer; de Pioniers. De fotopresentatie met vertelling duurt ca. 1,5 uur en wordt georganiseerd zowel bij Marant Recreatie als op locatie. Het boeiende verhaal wordt op ''luchtige wijze'' gepresenteerd en is een leuke invulling op uw georganiseerde dag c.q. avond.   Heeft u hiervoor belangstelling neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Dit kan via info@marantrecreatie.nl of mobiel via: 06-30710107. De kosten voor de presentatie bij Marant Recreatie bedragen €70,-- per groep. Op locatie: kosten per groep €70,-- en € 0,20 per km. Reserveringen op afspraak.

Contactformulier

Los de volgende formule op:
 
Marant Recreatie
Paviljoen T127
Zwartemeerweg 25
8317 PA Kraggenburg
0527 - 25 84 17 / 06-10081135
info@marantrecreatie.nl
KvK: 39087902

Let op:
In verband met de nieuwe Ramspolbrug wordt het verkeer, komende vanaf de A6 én vanaf Kampen, doorverwezen om via het dorpje Ens, richting Kraggenburg te rijden.
De afslag vanaf de N50 naar de Zwartemeerweg is hiermee komen te vervallen!
Tip: voor een goede reisbeschrijving is het noodzakelijk om af en toe uw navigatie te updaten.

Hieronder kunt u een routebeschrijving maken: